По кафедрам автоматизації процесів управління та інтегрованих автоматизованих систем управлінняпроводиться науково-дослідна робота з таких напрямків:
  • Використання методів сучасної теорії управління для розробки ефективних систем автоматизації ;
  • Розробка алгоритмічного забезпечення системи управління періодичними технологічними процесами і технологічними комплексами з такими процесами;
  • Розробка ефективної структури управління біо-технологічними комплексами в класі організаційно-технічних систем;
  • Розробка методологічних засад побудови корпоративних інформаційних систем управління харчопереробним підприємством;
  • Наукові основи створення автоматизованих систем управління для комп’ютерно-інтегрованих виробництв харчової промисловості.
По кафедрі інформаційнихсистем проводиться науково-дослідна робота з таких напрямків:
  • Створення та впровадження нових інформаційних та телекомунікаційних технологій надання соціальних та освітніх послуг в агропромисловому комплексі України.
  • Розробка науково-методичних основ створення системи електронних навчально-методичних ресурсів навчальних дисциплін НУХТ
  • Розробка та впровадження системи дистанційної підтримки навчального процесу студентів заочної форми навчання.
  • Дослідження та моделювання корпоративних систем підтримки прийняття рішень в харчовій галузі;
  • Розробка наукових засад і основних принципів побудови інформаційних логістичних систем на підприємствах харчової і переробної промисловості;
  • Дослідження та розробка методів використання надлишку інформації в БД підприємства в задачах планування та прийняття рішень;
  • Розробка компонент методичного, математичного та інформаційного забезпечення автоматизованих систем управління підприємств харчової і переробної промисловості.
По кафедрі інформатики проводиться науково-дослідна робота з таких напрямків:
  • Розробка системи електронних навчально-методичних ресурсів дисципліни «Інформатика» для студентів денної та заочної форм навчання.
  • Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів;
  • Розроблення математичного та програмного забезпечення для технологічних розрахунків молочного виробництва;
  • Розробка та створення банка довідкових даних теплотехнічного обладнання підприємств харчової промисловості з метою автоматизації розрахунків та проектування;
  • Створення банка довідкових даних про теплофізичні характеристики і хімічний склад сировини, продуктів і матеріалів харчових виробництв з метою автоматизації розрахунків та проектування технологічного устаткування виробництв харчової продукції;
  • Інформаційна підтримка процесу екстрагування цукрози з цукрового буряка;
  • Інформаційна підтримка розрахунку норм витрат сировини на виробництво харчових концентратів;
  • Удосконалення методів інформаційного забезпечення прийняття інженерних рішень на етапах проектування.
По кафедрі вищої математики проводиться науково-дослідна робота з таких напрямків:
  • Розробка математичних моделей та аналітико-числових методів дослідження і оптимізації механічної поведінки тіл з урахуванням впливу полів та дефектів;
  • Застосування варіаційних методів розрахунку напружено-деформованого стану тонкостінних елементів конструкцій, виготовлених із композитних матеріалів;
  • Дослідження нових методів наближення в рамках теорії функцій;
  • Побудова аналітичних розв’язків задач про циклічно-симетричну деформацію пологої конічної оболонки при нерівномірному нагріванні;
  • Розробка та дослідження алгоритмів функціонування автоматизованих радіолокаційних систем спеціального призначення;
  • Застосування методів лінійного, нелінійного та динамічного програмування до роз’язання оптимізаційних задач харчових технологій;
  • Розроблення наукових основ теплообмінних та інших процесів харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв з метою створення високоефективних технологій та обладнання, засобів автоматизації та механізації;
  • Класи збіжності в теорії рядів Діріхле та аналітичних функцій;
  • Наближення класів неперервних періодичних та неперіодичних функцій узагальненими сумами Зигмунда;
  • Наукові основи створення сучасних пакувальних систем із забезпеченням тривалого зберігання харчової продукції.

Газета Ф.АКС

Газета Ф.АКС №30 Четвер, 17 березня 2011
Газета Ф.АКС №31 Четвер, 23 червня 2011
Газета Ф.АКС №33 Середа, 30 листопада 2011
Газета Ф.АКС №34 Четвер, 08 березня 2012
Газета Ф.АКС №37 Вівторок, 06 листопада 2012
Газета Ф.АКС №38 Четвер, 07 березня 2013
Газета Ф.АКС №45 Вівторок, 01 вересня 2015

Актуально

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
У пункті меню Студенту додано підпункт Вакансії Вівторок, 20 грудня 2016
Надалі всі вакансії, що будуть пропонутись факультету будуть...
Відділ працевлаштування Середа, 12 жовтня 2016
Шановні студенти!   Відділ працевлаштування Національного...
Факультет шукає фахівця Joomla для адміністрування сайту Понеділок, 06 червня 2016
Якщо ти студент 1-3 курсу та маєш практичний досвід роботи з...
Література (заочний факультет) Четвер, 27 березня 2014
Для навчання студентів заочної форми навчання кафедрами факультету...

Контактна інформація

Телефон
(044) 287-94-40, (044) 289-50-52
Адреса
01601, м. Київ, вул. Володимирська 66, корп.“А”, ауд. “А-430”
Пошук на карті